Din dorința de a-și păstra clienții cât mai mult timp la mese, pentru a face consumație, mai multe cluburi de fitze din capitală au ajuns la aceeași concluzie: un sfert din barul central se va transforma în shaormerie.
Unii patroni s-au inspirat chiar din meniul de băuturi tari, astfel că după ora 4 AM se dă start la o super ofertă: patru shaorma #cudetoate + o sticlă de Evian 0.75L GRATIS! Unii deținători de cluburi oferă posibilitatea servirii la masă ori la bar, în timp ce alții sunt foarte încântați de faptul că miile de șervețele aruncate în aer sunt acum reciclate de către pofticioșii de la mese.
Concluzia e că cine a pus shaorma-n club, ăla n-a fost om nebun: clienții pleacă de abia la prânz din cluburi, toți patronii fiind foarte mulțumiți de investițiile făcute, ba chiar vor să construiască alte cluburi în jurul lanțului de locații Dristor Kebab!
Acest text este un pamflet, alte articole asemănătoare pot fi găsite aici.
Nu e o idee rea, ar putea chiar functiona.