Sâmbătă, 17 martie, am petrecut parcă fix în ciuda iernii care urma să revină chiar duminică dimineața. Și a fost al naibii de mișto! Mă rog, altfel nici n-avea cum să fie, când 30 de petrecăreți sar din bar în bar, prin centrul capitalei, cu două mascote printre ei. Fix așa:
Printre irlandezi cu antrenament la băut Guinness viteză și români cu chef de viață (de noapte), am întinerit puțin, că nu prea mai fac bar hopping așa de des ca acum 9, 10 ani… dar cred că trebuie să schimb ceva în acest sens, experiența a fost prea mișto pentru a nu fi repetată curând. Mă rog, după ce se topește zăpada vieții care nu încetează să pice din norii triști care au acaparat orașul săptămâna asta.
De St. Patrick’s Day, pe 17 martie, am contribuit la consumul total de peste 13 milioane de pahare Guinness în peste 150 de țări. Ah, apropo, vorba aia, #casăștii:
1. Sfântul Patrick nu a fost irlandez
Protectorul spiritual al Irlandei nu era nicidecum irlandez. Acesta s-a născut în Țara Galilor.
2. Numele lui adevărat nu era Patrick
În ciuda faptului că există peste 100 de variații masculine și feminine ale numelui Patrick… nu era numele lui – numele său real era, de fapt, Maewyn Succat.
Pentru cei care n-au petrecut St. Patrick anul acesta, pentru cei care nu au urmărit aventura găștii Guinnessiene pe Facebook și Instagram (stories), Sláinte și ne organizăm și mai mulți, la anul!
Pingback: Cum am petrecut din pat St. Patrick’s Day! | Pandutzu.com
Pingback: Kumfu brewmance-ul de St. Patrick’s Day - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu