Am și eu o mare dorință, să aducă cineva Snapple în România

Ola, ola, mai bem și noi altceva decât cola? Da, merge Agros de mere și mango, pe care îl ador, dar jur că e tare greu să beau Snapple doar câteva ori pe an, când ajung eu sau vreun amic în US. Am scris mai multe articole pe blog, despre brand-uri pe care mi le-aș dori în România (aici, aici și aici), și unele dintre ele chiar au ajuns: Primark, Bath & Body Works, Victoria’s Secret (nu, nu pentru mine, hehe), Lefties (din păcate au doar un magazin în Craiova), dar am rămas cu câteva restanțe, Abercrombie & Fitch, Rituals (care după 3 ani de pauză, livrează, din nou, toate produsele și în România, dar doar online, mi-aș dori magazin fizic, dedicat, nu doar cornere în Sephora sau Douglas), șiii…

…și am rămas cu două dintre cele trei băuturi răcoritoare despre care am povestit aici, Tropicana, despre care ziceam asta: mai țineți minte sucul Tropicana, din copilărie? Cel de portocale, la cutie triunghiulară, cu pai? Doar cei care au măcar 30 de ani și-l amintesc, probabil. Eh, poate că atunci nu era cine știe ce… doar pentru noi, că altceva nu aveam. Însă acum, în SUA, Tropicana are o multitudine de produse, numai că nu prea le-am găsit pe toate prin magazine, doar Rasperry Lemonade, Watermelon Juice, Lemonade și Original am văzut și băut. Bune de tot! Văd că Tropicana există și prin Europa, doar că lista de produse disponibile e total diferită față de cea din State.


Coca-Cola Orange Vanilla a existat și în România, doar o perioadă scurtă, din păcate nu mai există nici în US…


Dar SNAPPLE, frățiwear, e altceva! Mi-aș dori să am bani să îl pot importa eu, dacă Dr. Pepper România nu îl vrea/poate aduce. De fiecare dată când ajung în US, 4-5 kg din bagajul de retur sunt sigur cu Snapple, mai ales dacă plec cu munca, deci tre să aduc neapărat soției, dacă vreau să mai intru în casă. Anul trecut nu am avut noroc, dar acum două luni am găsit Watermelon Lemonade, care e preferatul nostru – desigur că am venit cu un bax de șase sticle în bagaj.

DECI 1 – ajutați și voi un biet pofticios (mai mulți, de fapt, căci atât Buneștii, cât și Ioneștii adoră Snapple) și dați un cot celor de la Dr. Pepper România să aducă Snapple și la noi. Sau un semn vreunui importator mare care ar putea face asta, gen cum în Mega Image există anumite băuturi sau ciocolata lui Mr. Beast, sigur există cineva care ar putea aduce și Snapple.

DECI 2 – Las mai jos ce scriam acum 5 ani, cu mențiunea că NU există pe mai nicăieri prin Europa… Am găsit în UK, la fel ca în România (acum ceva timp), doar în magazine care aduc produse americane.

Iulie 2019: În prima zi de New York, tot vedeam gherete stradale (cu mâncare din aia dubioasă, pe care ți-e frică să o încerci) care aveau multe băuturi în frigidere, care de care mai colorate. Mi-a atras atenția o sticlă cu ceva ice tea, dar n-am apucat să văd bine numele. Numai că am tot dat peste astfel de food-truck-uri, până când m-am oprit lângă unul și am citit: Snapple. Aha, bun, ia să văd dacă-l au în meniu pe unde mâncăm noi (ceea ce s-a și întâmplat, plus că l-am găsit și în supermarket-uri, la 0,5 dar și la 2 litri).

Snapple a apărut în 1972, fix în New York; prin 1987 au făcut primul ice tea de lămâie, iar acum au în portofoliu ceaiuri, sucuri de fructe, limonadă și apă îmbuteliată. Ice tea, ca ice tea, dar sucurile de fructe sunt super bune, am băut aproape în fiecare zi, atât în NY, cât și în Miami. Prețul de supermarket este un dolar și un pic, sticla de ~0,5, iar în restaurante/pizzerii, era de la 2,5 dolari în sus.

Din păcate, în România nu există, chiar dacă este produs acum, de compania mamă care deține și Dr. Pepper, dar, din fericire, există în Europa: în Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția și UK, deci anul ăsta voi mai bea de două ori. Cel puțin de două ori, și poate iau și la bagaj.

Detalii și sortimente disponibile SNAPPLE, în funcție de țară, aici, iar istoria, aici.

Lasă un răspuns