5 geluri de duș foarte mișto

Nu știu dacă cineva îmi îndeplinește dorințele (numai pe aia cu numerele la loto nu vrea… momentan), dar după ce acum o lună juma scriam articolul ăsta – Am și eu o mare dorință, să aducă cineva Snapple în România – în care povesteam și despre brand-uri pe care mi le-aș dori în România și cum unele dintre ele chiar au ajuns: Primark, Bath & Body Works, Victoria’s Secret (nu, nu pentru mine, hehe), Lefties (din păcate au doar un magazin în Craiova), dar am rămas cu câteva restanțe, Abercrombie & Fitch, Rituals (care după 3 ani de pauză, livrează, din nou, toate produsele și în România, dar doar online, mi-aș dori magazin fizic, dedicat, nu doar cornere în Sephora sau Douglas), șiii… tadaaa, pe 25 septembrie 2024 va fi inaugurat primul magazin Rituals din România, în Mega Mall București (fac și angajări, aici) – ole, fiind cei mai mari fani Rituals (soția și cu mine), ne mega bucurăm, mai ales că de vreo aproape 10 ani nu am ratat niciun gel de duș nou lansat. Da, nu toate sunt wow, încât să le mai cumperi și a doua oară, însă câteva sunt mișto tare. Și cum a trebuit să aleg doar cinci, pentru acest articol, dintre care doar unul singur de la Rituals, vă las mai jos selecția.


Desigur, încep cu Rituals, și o să mă ia soția de perciuni pentru că NU am ales Amsterdam Collection (e și el printre favorite), dar nu puteam să nu pun sus, în top, fix gelul de duș care e și mai bărbătesc, ba chiar și parfumul de mașină preferat e tot din aceeași colecție, și anume The Ritual of Oudh (oud negru și paciuli):

Și continui cu al doilea, descoperit recent, dacă tot am magazin Bath & Body Works aproape de casă, în Sun Plaza – problema e că nu mai e în stoc de vreo lună și ceva, fiind disponibil doar în setul cadou – Tropidelic. Notele de parfum sunt amuzante – floarea pasiunii, ylang ylang și ceață de pădure tropicală, iar textura gelurilor de duș Bath & Body Works este foarte densă,  chiar atipică, însă Tropidelic miroase într-un mare fel, zici că e ceva magie de îți derutează și îmbată senzorii olfactivi. Da, și ăsta tot unisex, fără stres, la fel ca cel de mai sus.


Al treilea este descoperit relativ recent, asta pentru că deși poate fi considerat mai mult feminin, csf, îmi place fructul pasiunii nu doar în farfurie, ci și într-un gel de duș. Așa că Nature Box cu ulei din Fructul Pasiunii 100% presat la rece (am încheiat denumirea oficială) e chiar mișto tare. Și ceva mai ieftin decât Rituals ori Bath & Body Works, adică sub 20 de lei.


Da, știu, are și Cottage o variantă de gel de duș cu fructul pasiunii, însă consistența cremoasă nu e chiar preferata mea, daaar pentru cireșe negre și fistic, a patra opțiune este ocupată fix de el, Gel de duș & Lapte de baie Cottage Cireșe negre & Fistic. Tot la preț mai mititel, chiar sub 15 lei varianta de 250 ml (uneori), iar varianta mare, de 750 ml, acum e 33 de lei.


Ultimul, dar nu cel din urmă, căci e nelipsit din baia mea, și la ăsta e clar că nu se bagă niciodată soția (spre deosebire de cele de mai sus, unde pot spune sincer că de obicei e invers, mă mai bag și eu la ele), Old Spice WhiteWater  –  e 3in1, pentru corp, față, păr, e varianta aia nesimțită la un litru, are și pompiță și costă 30 și ceva de lei, sub 40, depinde de unde îl iei. Miroase a lemn de santal (mireasma mea favorită) și ambră. Voi ce ați mai adăuga la acest tip top minitop?

Lasă un răspuns