Nu ai cum să refuzi un platouaș. Sau mai multe.

Recent s-au împlinit 16 ani de când m-am mutat în București, dar alte aniversări au fost mai importante și mai prețioase, și anume – 13 ani de relație și 7 ani de la petrecerea avută cu ocazia nunții noastre, a mea și a minunatei mele soții, Diana, iar rodul iubirii noastre se poate vedea în postarea recentă de pe Instagram, alături de cea mai simpatică și adorabilă năzdrăvannă. Postare în urma căreia am fost surprinși de către cei de la Delicatera cu trei platouașe premium, livrate acasă – și pentru că oameni suntem și ne plac platouașele, mai ales dacă nu trebuie să le pregătim noi, vă las mai jos impresii la cald (sau la rece, căci platourile pot fi cu aperitive calde, dar și reci). Mă rog, iar tastez cu gura plină și mă pierd în detalii, mai bine vedeți mai jos, care-cum fu.


Cred că nu se putea potrivi o livrare mai bună decât cea cu trei platouri (căci diminutivul platouașe chiar nu le-ar face cinste), mai ales când suntem super ocupați, cu cea micuță, cu de-ale casei, cu munca la birou și altele. Dacă te întreabă cineva ce-ți dorești, te-ai putea gândi la haine, parfumuri, o vacanță, niște somn mai mult, dar lucrurile mici, care trec prin stomac, te fac uneori mai fericit decât multe altele tangibile sau nu.


Treaba cu Delicatera e cam așa:

  • livrează platouri calde și reci, în București (comandă minimă 300 de lei) și Ilfov (comandă minimă de la 600 lei la 1000 lei în funcție de zonă), iar livrarea este gratuită
  • te scapă de gătit și grija comenzilor de mâncare pe fugă (unde comandăm, livrază sau nu livrează, murim de foame până ajunge livratorul, nu prea poți face sharing etc) – pe scurt, când ai invitați, un eveniment în familie sau la birou, comanzi repede un platou (sau mai multe) și scapi de grija mâncării
  • sunt super punctuali, am stabilit ora 12:00 pentru livrare, la fără 5 minute am fost sunat să fiu anunțat că urmează să fie făcută livrarea, iar la fix a sunat soneria
  • am gustat din trei platouri reci, iar mai jos las și impresiile celor de la masă:
    • PLATOU APERITIV BRUNCH

      • 8 Wraps cu pulled pork iceberg, ardei roșu și sos remoulade
        (cel mai apreciat preparat, s-a bătut lumea pe ele)

      • 8 Wraps cu antricot de vită slowcooked, cartofi, sfeclă roșie și mix de salate verzi
        (apreciate de toată lumea)

      • 8 Croissant cu creveți (more for me, nu toată lumea e fană fructe de mare :D)


    • PLATOU CALD BARBEQUE
      • 10 Aripioare în panko
        (s-au terminat cam repede…)

      • 5 Mini burgeri de vită
        (decenți)

      • 5 Pită cu pulled pork cu salată coleslaw
        (pulled pork-ul lor e chiar bun, și acestea s-au terminat imediat)

      • 400gr Coaste de porumb la cuptor (recunosc, eu le-am ras pe cele mai multe :D)


    • PLATOU DESERT CROISSANTE DULCI
      • 5 Croissante cu cremă de vanilie și fructe de pădure
        (cele mai bune, mă rog, eu ador vanilia și combinația cu fructele de pădure)

      • 5 Croissante cu cremă de ciocolată
        (cele mai apreciate de alții, care spre deosebire de mine adoră ciocolata, nu vanilia)

      • 5 Croissante cu cremă de caramel (cele mai dulci, share-uite de obicei, căci sunt foarte, foarte dulci, oricât ar fi de bune, tot foooarte dulci sunt – mă rog, eu m-am sacrificat și am mâncat unul întreg :D)

Cam astea au fost platouașele, că s-au terminat. Dacă v-au făcut cu ochiul, aruncați o privire pe delicatera.ro

Lasă un răspuns