Încă nu mi-am revenit după isprava de la Unilever Food Solutions Romania, papilele mele încă se mai cred în Matrix ori Inception, băi, chiar atât de bună a fost mâncarea pe care (și) EU am gătit-o? Trebuie să spun de la început că nu prea sunt un fan al cărnii de vită, tocmai de aceea mi-a pierit entuziasmul când bucătarii profesioniși de la Unilever mi-au înmânat mie și Ralucăi rețeta cu ce trebuia se preparăm Medalion de vitel cu maghiran si sos brun de ciuperci si garnitura de cartofi pai (click aici pentru rețetă). Doamne, ce medalion de vită am făcut (stați să șterg tastatura, că încă salivez), nu știam că poate fi așa de bună vacuța bine preparată. Iar sosul… sosul a venit ca turnat (oh, wait…) pentru că eu n-am fost niciodată fanul mâncărurilor uscate, “nu alunecă, domne, nu alunecă pe gât”. Bineînțeles că rețetea mea a fost cea mai reușită, mai bună decât cea de porc a donșoarei Anne-Marie sau decât pastele Iuliei, iar asta se poate vedea mai jos.