Cum să cureți ușor un cartof fiert
Tadaaaam!
Tadaaaam!
Se întâmplă uneori, mai pe seară sau în zori
Să se strângă deodată unu’, doi sau chiar trei nori.
Și vor cerne toată toamna picuri peste picuri
Ai pe teniși doar noroi, eh, dar astea sunt nimicuri.
Poze AICI
Da, despre shaorma este aceasta postare, despre fast-food, despre mâncare nesănătoasă, cu multe grasimi, murdară alea-alea, cunoașteți și voi. Nu, prezentele rânduri nu sunt plătite, dar nu pot să nu spun că îmi place tare-tare shaorma de la Divan, cea din centrul vechi. De fapt se numește peynirli, sper că am scris corect. E doar vreo 8 lei sau 10 lei la meniul cu ayran. Băi, dar e bună-bună, lipia e proaspăt scoasă din cuptor, cu urme de făină pe ea, cartofii sunt cubulețe și e cam cea mai bună lipie de pui pe care am mâncat-o. Unele fete m-ar putea contrazice, vorba aia, shaorma-n lipia de piele e tare bună pentru ele.
Nu pot să o uit pe o amică ce stătea la coadă la altă shaormerie și când îi vine rândul spune: una mare cu de toate… fără carne! Vegetariana lu’ tata.