UPDATE – Mi-a fost greu să aleg, mă gândeam să bag toate cele 40 de comentarii pe random.org, dar am zis să respect condițiile inițiale. Prin urmare, voi fi subiectiv, desigur, că nu aveați de unde să știți că nu-mi place untul de arahide sau că nu mănânc foarte picant, dar aici era și provocarea, să mă nimeriți cu o rețetă pe gustul meu. Așa că… felicitări, Diana M, te rog să-ți verifici mail-ul mâine dimineață.
Rețeta câștigătoare, citez:
Pentru un burger dupa pofta inimii, ochiului si evident, a stomacului, mai adaugam asa:
– Provolone, o portie generoasa;
– bacon, caci fara bacon viata e pustiu (ori pancetta, sora mai fitoasa din Italia, ca sa ramanem pe aceeasi tema);
– dulceata de ardei iute;
– un mix de salata Iceberg taiata marunt-marunt, amestecata cu morcov ras si marinat in otet balsamic + zahar brun + sos de soia;
– cateva ciuperci Porcini sotate in tigaie cu unt si ceva mirodenii si apoi trecute nitel prin blender pana la limita unui pateu mai bucatelos.
Jur ca nici nu-ti pare rau ca te ingrasi.
Simpaticii de la Hard Rock Cafe au aflat că #buneștii adoră să vină la ei în restaurant (sincer, cred că este locul nostru preferat din București), așa că ne-au invitat să testăm burgerii din World Burger Tour 2017. Despre kumfu, povestim imediat, însă nu înainte de a vă spune că ne-am gândit și la voi, astfel un norocos va putea testa și el burgerii faimoși, dacă va fi câștigătorul concursului pe care vi l-am pregătit.